Rommelmarkt

Evenementgegevens

Zondag 5 september 2021 staat onze jaarlijkse rommelmarkt gepland tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Natuurlijk als de COVID-19 maatregelen het tegen die tijd toelaten.

Dé straatrommelmarkt met de garantie dat er ook alleen maar tweedehands spullen verkocht worden in een sfeervolle omgeving met betaalbare prijzen voor entree (€ 1,-), drank en eten. Dit jaar alweer de 16e editie.
Ondanks de onzekerheid zijn we achter de coulissen toch al voorbereidend werk aan het verrichten zodat het weer een gezellige dag mag worden.

Natuurlijk willen we ook bezoekers enthousiasmeren om op 5 september tussen 10:00 uur en 17:00 uur ons te bezoeken. Terugkijkend naar de afgelopen 15 jaar kunnen wij alleen maar zeggen dat we ieder jaar weer opnieuw genoten hebben, evenals onze bezoekers waarvan we er toch vele ieder jaar weer opnieuw mogen begroeten. Kijk vooral ook eens tussen de foto’s van de verleden jaren om een idee op te doen van wat er te doen is.

Zou je ons een handje willen uithelpen? Graag, vele handen maken licht werk en er is veel werk te doen die dag. Er is dus altijd wel een klusje voor je te doen binnen de tijd die je beschikbaar bent. Meld je hiervoor bij een van de bestuursleden. Als bedankje staat er ieder jaar een vrijwilligersuitje gepland voor de helpers.