Rommelmarkt


Evenementgegevens


Zondag 3 september 2023 zal onze jaarlijkse rommelmarkt weer plaatsvinden tussen 9:00 uur en 17:00 uur.
Dé straatrommelmarkt met de garantie dat er ook alleen maar tweedehands spullen verkocht worden in een sfeervolle omgeving met betaalbare prijzen voor entree (€ 1,-), drank en eten. Dit jaar alweer de 16e editie.
Achter de coulissen zijn we weer hard aan het werk met de voorbereidingen zodat het weer een gezellige dag mag worden. Goed nieuws voor de Formule1 fans: op het horecaplein zal de race van Italië te bekijken zijn.

Heb je interesse in een marktkraam? De kosten van een kraam bedragen € 20,-. De afmetingen van een kraam zijn 4m bij 1,15m met een dakzeil van 4m. bij 2,5m. Opbouwen vanaf 7:00 uur.

Vanaf heden (06-06) is het mogelijk marktkramen te reserveren. Je kunt hiervoor contact opnemen met:
Hub Franssen op telefoonnummer 06-43030566. Ben er tijdig bij want OP = OP.

Natuurlijk willen we bezoekers enthousiasmeren om op 3 september tussen 9:00 uur en 17:00 uur ons te bezoeken. Terugkijkend naar de afgelopen 16 jaar kunnen wij alleen maar zeggen dat we ieder jaar weer opnieuw genoten hebben, evenals onze bezoekers waarvan we er toch vele ieder jaar weer opnieuw mogen begroeten. Kijk vooral ook eens tussen de foto’s van de verleden jaren om een idee op te doen van wat er te doen is.

Aanrijdroutes rommelmarkt
Dit jaar zijn de parkeerweides veranderd; op de volgende pagina vindt je de locatie van de 3 parkeerweides en hoe kun je deze het beste kunt bereiken. Klik alhier (wordt nog bijgewerkt en over gecommuniceerd).

Let op standhouders: jullie ontvangen bericht met daarin het tijdstip van inrijden en instructies. Inrijden in de ochtend geldt vanaf de richting van Schinnen. Parkeren aan de andere zijde van de markt: parkeerplaats aan de kant van Spaubeek. Uitrijden gaat vanaf die kant in omgekeerde richting vanaf 17:00 uur.

Neem wel onderstaande informatie in acht:

Informatie voor commerciële standhouders:
onze rommelmarkt is bedoeld voor tweedehands spullen, nieuwe spullen zullen dan ook niet worden toegelaten. We hanteren een selectieprocedure vooraf en indien we tijdens de markt toch merken dat er nieuwe spullen verkocht worden wordt verzocht deze te verwijderen en niet verder te verkopen.

Informatie voor verkopers van drank- en etenswaren (incl. snoep, ijs e.d.):
Op de rommelmarkt worden alle verkopen drank- en etenswaren door de organisatie en haar vrijwilligers gedaan. Hierover contact met ons opnemen heeft dus geen nut.

Zou je ons een handje willen helpen? Graag. Vele handen maken immers licht werk en er is veel werk te doen die dag. Er is dus altijd wel een klusje voor je te doen binnen de tijd die je beschikbaar bent. Meld je hiervoor bij een van de bestuursleden. Als bedankje staat er ieder jaar een vrijwilligersactiviteit gepland voor de helpers.


Benieuwd hoe het er aan toe gaat op onze rommelmarkt? Ben je misschien vereeuwigd op foto?
Hieronder een opsomming van de verleden edities van onze rommelmarkten, allen voorzien van foto’s, sommigen ook van een kort verslag: