Rommelmarkten

Zondag 5 september 2021 is de geplande datum voor de rommelmarkt in 2021. Indien de omstandigheden het tijdig toelaten om de markt definitief door te laten gaan.

Onderstaande informatie zal gedurende 2021 worden bijgewerkt.

Tijd: 10:00 uur en 17:00 uur.
Dé straatrommelmarkt met de garantie dat er ook alleen maar tweedehands spullen verkocht worden in een sfeervolle omgeving met betaalbare prijzen voor entree (€ 1,-), drank en eten.
Achter de coulissen zijn we weer hard aan het werk met de voorbereidingen zodat het weer een gezellige dag mag worden.

Heb je interesse in een marktkraam? De kosten van een kraam bedragen € 18,-. De afmetingen van een kraam zijn 4m bij 1,15m met een dakzeil van 4m. bij 2,5m. Opbouwen om 7:00 uur.

Let op: reserveren kan alleen telefonisch en de reservering is pas definitief als er persoonlijk betaald wordt! Er zijn 170 kramen te vergeven, op = op! Telefoonnummer zal medio juni hier verschijnen.

Natuurlijk willen we bezoekers enthousiasmeren om op 1 september tussen 10:00 uur en 17:00 uur ons te bezoeken. Terugkijkend naar de afgelopen 14 jaar kunnen wij alleen maar zeggen dat we ieder jaar weer opnieuw genoten hebben, evenals onze bezoekers waarvan we er toch vele ieder jaar weer opnieuw mogen begroeten. Kijk vooral ook eens tussen de foto’s van de verleden jaren om een idee op te doen van wat er te doen is.

Zou je ons een handje willen helpen? Graag. Vele handen maken immers licht werk en er is veel werk te doen die dag. Er is dus altijd wel een klusje voor je te doen binnen de tijd die je beschikbaar bent. Meld je hiervoor bij een van de bestuursleden. Als bedankje staat er ieder jaar een vrijwilligersactiviteit gepland voor de helpers.


Benieuwd hoe het er aan toe gaat op onze rommelmarkt? Ben je misschien vereeuwigd op foto?
Hieronder een opsomming van de verleden edities van onze rommelmarkten, allen voorzien van foto’s, sommigen ook van een kort verslag: