Verslag: Paaseieren zoeken 2017

Dames, heren, jongens en meisjes.

De paashaas is weer geweest. Nadat het bijna de hele morgen nat en vies was buiten, hebben we na de middag geen last gehad van het weer.

De deelname, 22 kinderen,  was goed maar het kan altijd wel een beetje meer. Samen met de paashaas vertrok de stoet vanaf huisnummer 152 naar de wei van Jean Smeets. Tijdens de wandeltocht snakten de quizvragen naar antwoorden van de kinderen. Het was niet gemakkelijk maar samen met hun ouders en niet te vergeten opa en oma werd elk formulier ingevuld. Voor de kinderen was het spannend want er waren prijzen te winnen.

In de wei aangekomen waren er voor iedereen natuurlijk paaseieren in verschillende smaken en grootte. Drinken voor groot en klein ontbrak niet. De uitslag van de quiz werd snel door de bedenker Roel bekend gemaakt en wel in twee categorieën : t/m 5 jaar en 6 en hoger.  Van de speurtocht waren de winnaars tot 6 jaar  Luuk en Roan en vanaf 6 jaar Bram en Gabriella.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarna werd het startsein gegeven om in de wei op zoek te gaan paaseieren. Hier werden twee gouden eieren gevonden en de gelukkige vinders, Benthe en Esmee  werden extra beloond. Tot slot van het kinderpaasfeest was er voor elk kind een cadeau dat uitgereikt werd door de paashaas.

 

 

 

 

 

 

Voor de liefhebber van eieren: een kip legt per jaar plus/minus 300 eieren.

De paashaas heeft op deze dag bij alle 80 plussers een paaspresentje bezorgd. Tot slot van de geslaagde middag gaat een dank je wel naar de paashaas en natuurlijk ook naar degenen die dit geslaagd kinderfeest georganiseerd hebben.

Hans Visschers

 

Speurtocht en eieren zoeken

 

Presentje 80-plussers