Verslag: Dartavond 2004

Op zaterdagavond 23 oktober werd een dart-avond gehouden in café ‘t Schöpke.
Er waren 34 darters welke in drie categorieën ingedeeld werden. Deze waren kinderen; vrouwen en mannen. Ook waren enkele toeschouwers aanwezig om aan te moedigen.

In totaal waren vijf dart-borden ter beschikking. Drie waren voor de wedstrijd en twee waren voor de warming-up. Gespeeld werden 10 ronden van elk drie pijltjes. Wie het hoogst aantal punten behaalde was de winnaar.

 • Bij de kinderen werden 1e Laura Armani; 2e Jarn van Gool en 3e Bram.
  De eerste prijs was een medaille en een dartspel; de tweede en derde prijs waren een medaille.
 • Bij de vrouwen werden 1e Nicolle; 2e Mieke Boers en 3e Trudy van Waterschoot.
  De eerste prijs was een winkelwagentje gevuld met winkelwaar gesponsord door café ‘t Schöpke en een medaille; de tweede en derde prijs waren een medaille.
 • Bij de mannen werden 1e Gosé van Waterschoot; 2e O‘Brain Kers en 3e Benny Simons.
  De eerste prijs was een krat Alfa bier gesponsord door café ‘t Schöpke en een medaille. De tweede en derde prijs waren een medaille.

Vervolgens gingen de nummers één strijden om de wisselbeker. Hierbij moest men van 301 terug op 0 uitkomen.
De wisselbeker werd na een spannende finale gewonnen door Laura Armani. Daarna waren nog een negental prijzen te winnen door de overige niet winnaars. Deze prijzen waren wederom gesponsord door café ‘t Schöpke. Nu ging het om drie ronden van elk drie pijltjes.

 • Bij de kinderen gingen drie zakken snoep naar Djuna Simons; Dario Zweiphennig en Dario Armani. De overige kinderen kregen ook een prijs. Een ontbijtkoek ging naar Mark v.d. Sande; een reep chocolade naar Marissa v.d Sande en Gianna Zweiphennig.
 • Bij de vrouwen gingen een fles witte wijn naar Jolanda Kers; een fles bessen naar Silvia Zweiphenning en Marlies Franssen.
 • Bij de heren gingen een fles witte wijn naar Silvio van Gool; een fles bessen naar Roel Vliegen en Bjorn Mevissen.

Het was een sportieve en gezellige avond waarbij verborgen kwaliteiten van enkele darters bekend zijn geworden.