Verslag: 55-jarig bestaansfeest 2016

Hegge, 26 september 2016

Weer een mooie dag.

Op zondag 25 september werd het 55-jarig bestaan gevierd van onze buurtvereniging. Geweldig. Waarom geweldig? Prachtig weer, een prachtige locatie, een prachtig comité, een prachtige groep mensen, een prachtig drank en eetbuffet. Dit alles werd opgeluisterd door een prachtig orkest, het On the rocks duo.

Een feest is geslaagd als het comité van vele aanwezigen, jong en oud complimenten, pluimpjes en schouderklopjes krijgt. En dit is gebeurd. Vele herinneringen zijn opgehaald. Misschien hier en daar iets aangedikt maar dat maakt het dan ook weer gezellig.

Voor de oudste groep was een zithoek met het meeste comfort ingericht. Voor de jongsten een springkussen.

Verder heeft men kunnen genieten van Frank Vroomen met zijn buut “De Passie”. Onze Limburgse zangeres Marleen Rutten wist de stemming er goed in te krijgen. Velen lieten zich overhalen om een vlekkeloze polonaise te springen c.q. te lopen. Mia van den Elsen wist de aanwezige met haar humor kostelijk te vermaken.

De cartoonist heeft velen erg mooi op papier getekend. De jeugd maar ook de ouderen wist hij met zijn trucks behoorlijk te verbazen.

Het eten. Daar kan ik heel kort zijn met mijn commentaar. Ik ben gaan kijken op het moment dat de heren alles aan het voorbereiden waren. Wat een massa stond daar klaar. Mensen, bijna alles wat warm was is opgegeten. Zelfs de twee koks hebben even gedacht : Hebben we genoeg!!!, het was op het randje. Heel goed gegeten met allen.

Gedronken is ook, maar dan met mate, zullen we maar zeggen.

Het comité met name: José Henssen, Josine Zelissen, Vic Eggen, Ben Simons, Gosé van Waterschoot en Sjaak Withoot, namens iedereen bedankt.

Onze dank ook aan de familie Henssen voor de prachtige locatie.

Wie er niet bij was heeft misschien wel iets gemist. Zie de foto’s.

Met vriendelijke groeten,
Hans Visschers

Foto’s Hans Visschers

Foto’s Roel Vliegen

Mopje door Mia van den Elsen