Paasactiviteit winnaar!

yellow painted eggs

Na zwaar beraad, antwoorden dubbel gecheckt hebbende en heel veel overleg :D zijn we tot een winnaar/winnares gekomen.

Voordat we daar over uit willen wijden natuurlijk iedereen bedankt voor de deelname. Voor ons fantastisch om te zien dat er zoveel enthousiasme was bij opgave en deelname. Heerlijk dat we elkaar onder deze bijzondere omstandigheden toch weer even hebben kunnen zien. Daar doen we het immers voor!

Natuurlijk hadden het weer mee. Maar eerlijk is eerlijk als zoveel gezinnen, opa’s en oma’s de straat op gaan dan moet er van boven ook wel rekening mee gehouden worden. Verder willen we alle deelnemende families op de stopplaatsen bedanken voor hun medewerking.

Maar nu genoeg om de brei heen gedraaid. De winnaar/winnares van de speurtocht, daar draaide het allemaal om. Natuurlijk ontliepen de antwoorden elkaar niet heel veel. Er was toch echt een mama/papa die alles gegeven heeft en niets ontgaan is. Dit omdat de kleine, grote man dit niet alleen heeft kunnen doen (en zo bij vele :D). De winnaar mag zich dan ook deze jonge man noemen:

Cas Deckers

Cas wist met 0 fouten de speurtocht op te lossen. Cas, van harte gefeliciteerd met je prijs. We zullen deze morgen bij je langsbrengen.

Ieder nogmaals hartelijk dank voor jullie deelname.
Verdere foto’s zullen na bij elkaar sprokkelen natuurlijk hier verschijnen.