Boekpresentatie buurtbewoner: Taaltoveren

Buurtbewoner Caroline Duisings-Op Den Camp heeft ons gevraagd om haar boekpresentatie onder de aandacht te brengen.

Hieronder details over het evenement met een link voor meer informatie:

Zondag 15 oktober 2017 om 15:00 uur zal Caroline Duisings haar debuut gedichtenbundel Taaltoveren presenteren in de St. Dionysiuskerk te Schinnen.

Tijdens de feestelijke presentatie van haar bundel, met daarin een zestigtal positieve en herkenbare gedichten over het leven, bent u in de gelegenheid te proeven aan haar rake, warme en hoopvolle observaties en gedachten over vriendschap en liefde, verdriet en gemis, persoonlijke groei en het talrijke kleine moois, dat we dagelijks tegenkomen, maar niet altijd meer (bewust) zien.

Caroline Duisings (1975) is geboren en getogen in Schinnen. In het najaar van 2015 besloot zij midden in een roerige periode haar gedachten aan het papier toe te vertrouwen, in een poging haar zoektocht naar balans, positiviteit en een nadere definitie van geluk verder vorm te geven. Al dansend om in balans te blijven, het evenwicht verliezend om het vervolgens weer terug te vinden, koos zij ervoor te schrijven onder de naam BalansDans (bewust leven, klein genieten, energie heroveren), daarbij dankbaar gebruikmakend van haar creativiteit en passie voor taal.

Toverend met woorden weet Caroline in slechts enkele zinnen feilloos een gevoel over te brengen en al doende herkenning, kracht, steun en inspiratie te bieden. Met haar gedichten heeft zij inmiddels dan ook duizenden mensen mogen ontroeren en inspireren, onder meer via haar website BalansDans en gelijknamige Facebook-pagina. Een bundeling van hun en haar favoriete “BalansDansjes” kon dan ook niet achterwege blijven.

Caroline Duisings heeft met haar werk tevens mogen bijdragen aan de Dodenherdenking in Schinnen, RememberMe.nl en de gedichtenroute van Stichting Gastvrij Bokkerijdersland.

Wanneer: zondag 15 oktober om 15:00
Waar: St. Dionysiuskerk te Schinnen
Details: haar Facebook en kijk ook eens op haar website BalansDans.wordpress.com