Belangstellingsregistratie busreis Soldaat van Oranje mei 2018

Bewoners van Hegge,

Het bestuur wil in een weekend in mei 2018 een busreis plannen naar de middagvoorstelling ( 14.00-17.25 uur ) van de Soldaat van Oranje in de TheaterHangaar op vliegveld Valkenburg in Katwijk.

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetsstrijders uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland  smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van  Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde,  de hoogste Koninklijke onderscheiding. Acteurs spelen  rondom een draaiende tribune en brengen de indrukwekkende historie weer tot leven.

Het goedkoopste kaartje ( rang 3 ) incl. busreis kost ongeveer € 60,– per persoon. Kaartjes rang 2 ongeveer €  93,– incl. busreis en kaartjes rang 1 ongeveer € 104,– incl. busreis. Omdat er maar 75 plaatsen rang 3 zijn moet op kort termijn een overzicht zijn. Het bestuur zou graag een indicatie willen hebben over het aantal mensen dat hiermee naartoe zou willen gaan. Dit is nog NIET de definitieve opgave maar een belangstellingstoets.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-Belangstellingsregistratie-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Belangstelling opgeven vóór 1 januari 2018

 

Lid(vereist)

Mogelijke data

Voornoemde prijzen zijn excl. andere kosten, zoals eten en drinken etc. Deze busreis gaat alleen door bij voldoende deelname en het verkrijgen van voldoende kaarten.