Paasactiviteit

colored eggs and burning candles on table

Evenementgegevens


Beste buurtbewoners, hallo allemaal,

We verkeren in bijzondere tijden, alweer bijna een jaar lang, natuurlijk hopen we allereerst dat onze bewoners en hun familie gezond zijn en blijven.

Al die tijd hebben we de mogelijkheden afgewogen tegen de maatregelen; wat kan en wat is verantwoordt. Dat bracht ons, ondanks alle beperkingen toch tot de conclusie:

Tijd voor actie! Activiteit!…………..paasactiviteit!

Dus zaterdag 3 april willen we voor alle kinderen tot en met 10 jaar uit onze straat een speurtocht organiseren. (de rest mag ook meelopen natuurlijk)

Het speuren zal natuurlijk per gezin moeten gebeuren om te kunnen voldoen aan de huidige maatregelen maar dat hoeft het er niet minder leuk op te maken!
De speurtocht vindt plaats in onze straat en er zijn verschillende spellen, tussendoortjes en een eitje/drankje TO GO te vinden bij verschillende adressen in de straat.

Ieder gezin dat zich opgeeft zal zaterdag 3 april tussen 13:30 en 14:00 uur middels een bezoekje van de paashaas een envelop en het startsein ontvangen dat men tot 15:00 uur kan starten aan de speurtocht. De tocht zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen en onderweg zullen naast het nodige speurwerk ook hier en daar wat spelletjes zijn.

De envelop bevat verdere details maar de tocht kan linksom of rechtsom vanuit het huisadres gestart worden zodat gezinnen elkaar niet onderweg onnodig hoeven te treffen.

Tijdens de speurtocht is de kans groot dat de paashaas opduikt. Deze zal zich overal laten zien en daarnaast een paasattentie afgeven bij de 80-plussers in onze straat.

Via onderstaand formulier kun je inschrijven. Graag opgeven vóór 24 maart.
Mocht jullie gezin geen lid zijn van onze vereniging is het natuurlijk ook mogelijk deel te nemen. Dan geldt echter wel een eigen bijdrage van € 3,50 per kind. Betaling dient vooraf bij een van de eerder genoemde bestuursleden te gebeuren.

We willen iedereen alvast vooraf vragen om rekening te houden met de geldende COVID-19 maatregelen op dat moment. Indien er versoepelingen mogelijk zijn zullen we onze activiteit daarop aanpassen.

We hopen jullie te zien op zaterdag 3 april!
Bestuur Buurtvereniging Hegge

Lid?(vereist)

* Indien geen lid graag betaling bij een van de bestuursleden voldoen (zie contactpagina voor adressen)  
** Ter registratie i.v.m. COVID-19 maatregelen