Kerstactiviteit 2022


Evenementgegevens


We bewegen ons weer langzaam naar het einde van het jaar waarmee ook de Kerstdagen weer dichterbij komen. Sinterklaas heeft ons land nog niet verlaten maar zodra de Goed Heiligman dat ook gedaan heeft willen we als buurt weer sfeer maken in de straat.

Maar niet alleen in de straat willen we sfeer creëren, ook bij ieder thuis. Althans die mogelijkheid willen wij iedereen bieden. We gaan dus weer Kerst knutselen!

Op zondag 11 december willen we een gezellige activiteit organiseren voor iedereen.

Zo zullen we de Kerstversieringen gaan ophangen aan de lantaarnpalen in de straat terwijl er ondertussen naar hartenlust geknutseld kan worden. Aansluitend zullen we samen de Kerststal openen en afsluiten met een drankje en een hapje. Alle hulp is welkom, vele handen maken licht werk 😊

Het programma ziet er als volgt uit:
13:30 uur, verzamelen bij familie Vanderheijden (Hegge 43) achterom
13:45 uur, aanvang knutselen / ophangen Kerstversieringen
16:30 uur, opening Kerststal samen met kapelaan Ben Gorissen (weide “Knalleveldje”)
17:00 uur, gezellig samenzijn met drankje en hapje

Als bestuur hebben we besloten vanaf dit jaar geen attentie meer aan te bieden aan onze 80-plussers met Kerst en Pasen. In plaats daarvan willen we een aparte activiteit inplannen voor deze leden. We zijn tot dit besluit gekomen omdat we zien dat het bezorgen van de attentie steeds meer tijd in beslag neemt o.a. doordat men verder weg woont.

Opgave voor het knutselen graag vóór 5 december vanwege het aanschaffen van de materialen. Opgave om te helpen of bijwonen opening Kerststal is niet vereist, wel praktisch voor onze inkopen en indeling. Op onze website is er ook een mogelijk tot aanmelden. Zie agenda “Kerstactiviteit” aan de rechterkant.

We hopen natuurlijk zoveel mogelijk van jullie te zien de 11e.
En we wensen eenieder alvast een gelukkig kerstfeest en een zalig nieuwjaar.

[contact-field label="Naam" type="name" required="1"/][contact-field label="Aantal Knutselaars" type="select" required="1" options="0,1,2,3,4,5"/][contact-field label=”Waarvan kind (<12 jaar)" type="select" required="1" options="0,1,2,3,4,5"][contact-field label="Waarvan niet-leden (€ 5,- p.p., op dag te voldoen)" type="select" options="0,1,2,3,4,5"][contact-field label="Aantal niet knutselaars" type="select" options="0,1,2,3,4,5"][/contact-form]