Foto’s bij activiteiten weer aangevuld

Sinds de overgang naar de nieuwe website bleef het bijwerken tot de oude status een beetje achter. Vandaag is daar verandering in gekomen; we hebben de foto’s en ontbrekende (voor de hand hebbende) verslagen tot en met 2007 aangevuld. De betekent dat nog van 2003 tot en met 2006 te doen hebben maar dat zal ook op niet te lange termijn volgen.

Nu we ook de foto’s geplaatst hebben van alle activiteiten tot 2006 toe blijkt dat we over een rijk fotoarchief beschikken; we hebben momenteel 5.600 foto’s online staan en daar moet dus nog wat bij. Altijd leuk om jezelf terug te zoeken of familie en vrienden…
Mocht je overigens een foto verwijderd willen hebben van de website is dat ook geen probleem. Geef ons dan even via het contactformulier om welke foto het gaat. Dan zorgen wij dat die van de website gehaald wordt.

Helaas ontbreken wel wat verslagen in de periode halverwege 2008 tot begin 2010. We zullen mogelijk proberen wat korte teksten te plaatsen op een later moment. Dat hebben we hier en daar al gedaan bij enkele artikelen. Het blijft helaas moeilijk om iedere activiteit nog voor de geest te halen.

Klik hier om direct naar alle activiteiten te gaan.