Vrijwilligersmiddag


Evenementgegevens


Met de schitterende rommelmarkt nog vers in ons geheugen (bekijk ook vooral de foto’s op de website) liggen de meeste activiteiten van 2018 alweer achter ons.

Gedurende het jaar hebben we weer op jouw hulp of die van je partner mogen rekenen waar we natuurlijk enorm blij mee zijn. Zoals gebruikelijk willen we daar als buurtvereniging iets voor terug doen.

We hebben daarom een gezellige middag/avond gepland met een hapje en een drankje en een gezamenlijke activiteit in spelvorm. Dit alles staat gepland voor zondag 7 oktober van 14:00 uur tot 20:00 uur in de vernieuwde Noeber Beemden (Burg. Pijlsstraat 5)

Via onderstaand briefje kun je jezelf en eventueel andere gezinsleden opgeven. Dit kan ook  via de website (www.buurtvereniginghegge.nl); daar vind je een opgaveformulier (klik op Vrijwilligersactiviteit in de agenda). We hadden je opgave graag vóór maandag 1 oktober binnen in verband met de catering.

We hopen je te zien op zondag 7 oktober!

Deze activiteit is alleen voor genodigden welke een opgave briefje in de bus zullen ontvangen in week 38. Opgave is mogelijk tot maandag 1 oktober.